آخرین اخبار
کد مطلب: 103015
لاريجاني در استان البرز:
بعيد مي‌دانم وضعيت اقتصادي کشور تا يک سال آينده تغيير اساسي داشته باشد
تاریخ انتشار : 1394/08/19 08:14:42
نمایش : 2840
کجا رفتند کساني که حتي آب خوردن ما را به تحريم وصل کرده بودند، الان پاسخ رئيس مجلس را بدهند که گفت: بعيد مي دانم وضعيت اقتصادي کشور تا يک سال آينده تغيير اساسي داشته باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رساني راه دانا به نقل از کارمندشمال، برداشتن تحريم بسياري از مشکلات اقتصادي کشور را حل مي کند صحبت بود که مسئولان دولتي از ابتداي شروع به کار دولت بعد از انتقاداتي که به سوء مديريت دولت قبل داشتند مطرح مي کردند، برداشتن تحريم به حدي دغدغه شده بود که يکي ازمسئولان عالي ربته در کشور اعلام کرده بود که بدون برداشته تحريم آب هم نمي‌توانيم بخوريم.

عطش براي برقراري توافق و تحريم‌ها به حدي رسيده بود که نزديک بود از حول حليم در ديگ بيافتيم و موافقان توافق کوچکترين نقد درباره توافق را برنتافتند و حتي در برابر کوچکترين انتقاد درباره تحريم چنان قيافه جانبدارانه به خود مي گرفتند که گويي پس از تحريم همه مشکلات اقتصادي کشور رخت بر مي‌بندد و ديگر در کشور از بيکاري، تورم و رکود خبري نيست و همه جا و همه چي آروم خواهد شد.

صحبت‌هاي اخير رئيس مجلس شوراي اسلامي در استان البرز نشان داد که اثرات تحريم در کشور کمتر از سوء مديريت است، بيشتر رنج و مشکلات مردم در عدم استفاده از منابع داخلي هست رئيس مجلس شوراي اسلامي در جلسه شوراي اداري استان البرز اظهار کرد: فشارهاي مختلفي از جمله تحريم‌هاي بين‌المللي که مانند سنگي در کارها بود بر ما وارد شد. به ويژه تحريم‌هاي بانکي که کار را براي صنعتگران مشکل کرده بود. البته سوء مديريت فشار بيشتري نسبت به تحريم‌ها در بخش اقتصاد بر ما تحميل کرد.

وي در ادامه مطلب فوق تاکيد کرد که اگر در برخي زمينه ها مديريت صحيح صورت مي‌گرفت بسياري از مشکلات در کشور به وجود نمي‌آمد اينکه برخي دستگاه ها بدهي‌هاي زيادي به بخش خصوصي دارند ربطي به بودجه دولت ندارد.

لاريجاني با اشاره به بدهي 30 هزار ميليارد توماني به بخش خصوصي افزود: ما بايد کمک کنيم بخش خصوصي رشد کند. اغلب اين سوء مديريت‌ها است که باعث شده است بخش خصوصي طلبکار شود.

رئيس قوه مقننه در ادامه سهم سوء مديريت در بخش اقتصاد کشور را بيشتر از تحريم‌هاي دائم خواند و اظهار داشت: اين سوء مديريت‌ها و تحريم‌ها با يکديگر تجميع شده و نتيجه آن ايجاد فشار،‌ تحريم و تورم در کشور بود. همچنين سبب شد آباداني کشور کند و نرخ رشد کشور در يک دوره منفي شود. گرچه اکنون هم مشکلاتي وجود دارد اما همين مسئله مايه اقتصادي کشور را تضعيف کرد.

وي در ادامه تاکيد کرد که بعيد مي دانم وضعيت اقتصادي کشور تا يک سال آينده تغيير اساسي داشته باشد، بايد تغيير رويکرد در اين ميان صورت گيرد. ما با اين ساختار نمي‌توانيم به حفظ جهش 8 درصدي در کشور داشته باشيم اين جهش با کمک مردم به وجود مي آيد.

با ادامه روند مشکلات اقتصادي که در کشور وجود دارد و با توجه به عدم تغييري که رئيس مجلس پيش بيني کرد مردم در سومين سال مديريت دولت يازدهم هم بايد شاهد مشکلات اقتصادي باشند  اين موضوع نشان مي دهد که در دولت يازدهم بيشترين تلاش بر روي مذاکره متمرکز شد و دولت براي رفع مشکل اقتصادي چندان برنامه مدوني را در دستور کار خويش قرار نداد  و سوء مديريتي که مسئولان دولت يازدهم از آن بارها و بارها  براي انتقاد از دولت يازدهم و دهم استفاده مي کردند در حال حاضر هم به مشکل جدي براي دولت يازدهم تبديل شد.
 از طرفي مسئولان کشورهاي غربي به اين نتيجه رسيده بودند که تحريم بر مشکلات اقتصادي کشور چندان اثر گذار نبود که راه توافق را در پيش گرفتند وگرنه آمريکا و ايادي که به راحتي در سوريه، لبنان، يمن و فلسطين دست به کشتار جمعي مي زنند براي ما دل نمي سوزانند و حاضر مي شوند پاي ميز مذاکره قرار گيرند.
 
و اين موضوع را بايد بدانيم دشمن از پيشرفت کشور در تحريم هراس داشت، دشمن از اتکا به توان داخلي مردان ايران زمين در هراس بود، دشمن ترسيده بود که ممکن است ايران در سايه تحريم به پيشرفت‌هاي در حوزه‌هاي مختلف دست‌يابد که در سايه توافق مي‌توان جلوي آن را گرفت.

از زماني که بحث توافق مطرح شد ميزان رشد علمي کشور به شدت کند شد و اين موضوع به جايي رسيد که بسياري از اساتيد دانشگاه با صدور نامه‌اي خطاب به سران سه قوه از آنان خواستند براي بررسي دلائل و ارائه راهکار لازم براي حل مشکل توقف پيشرفت علمي کشور کميته‌اي مرکب از تعدادي نمايندگان مجلس، شورايعالي انقلاب فرهنگي، وزارتين علوم و بهداشت و چند تن از اساتيد محترم دانشگاه‌ها تشکيل شود.

انتهاي پيام
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس